NUNTA, BOTEZ, NUNTI, FORMATII, PETRECERE, MIOVENI, PITESTI, BUCURESTI

NUNTA, BOTEZ, NUNTI, FORMATII, PETRECERE, MIOVENI, PITESTI, BUCURESTI

vizitati site-ul oficial al formatiei: www.formatia-antren.ro

Sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta, botez, petrecere, eveniment privat ? Are loc un eveniment important in viata ta si nu vrei sa fie monoton? Atunci este cazul sa te gindesti serios la asta! Ca totul (nunta) sa iasa o petrecere reusita ai nevoie de Formatia ANTREN !

  formatia antren, nunta mioveni, muzica nunti

Componenta Formatiei ANTREN:

Liviu – clape si voce
Adrian – chitara si voce
Mihaela – solista de muzica populara si petrecere, o voce speciala, absolventa a Scolii Populare de Arta din Pitesti;
Colaboratori – acordeonist, viorist, saxofonist, clarinetist, etc., cu disponibilitate pentru obiceiuri la cununia civila, biserica, mersul la nasi, udat, etc. sau program complet alaturi de noi.

Formatia ANTREN este din Mioveni – Arges. De ce numele acesta ? Simplu, nu e nevoie de antren, ambianta si buna dispozitie la orice petrecere, nunta, botez, etc.? …De aici si numele nostru.

Consideram ca formula actuala poate face fata cu excelenta evenimentului fericit din viata dumneavoastra, nuntii, petrecerii sau in cadrul oricarui alt eveniment, dar, daca este necesar, putem integra in formatie si alti instrumentisti de acordeon, vioara, saxofon, clarinet, tambal, etc., lasa-ne doar sa identificam nevoia ta si cu siguranta vom avea formatul adaptat evenimentului.

De-a lungul timpului, am avut colaborari si cu alte soliste, solisti si instrumentisti diversi si, daca situatia o impune, putem colabora in cadrul evenimentului muzical cu nume sonore, in functie de disponibilitatea acestora.
Principala noastra preocupare este accea ca dumneavoastra sa va simtiti bine (la nunta, botez), sa va bucurati de momentele minunate oferite de Formatia ANTREN, momente pe care le oferim in cadrul petrecerii dumneavoastra, alaturi de prieteni, familie si cunoscuti, petrecareti.

Calitatea prestatiei muzicale oferite, varietatea repertoriului abordat, este la concurenta si la nivelul prestatiei altor formatii cunoscute de dumneavoastra, diferenta fiind adaptabilitatea noastra fata de nevoia dumneavoastra, preturiledenunta noastre fiind accesibile si negociabile !
Interpretam piese cunoscute din muzica populara romaneasca, folclorul romanesc, muzica de petrecere si ANTREN, muzica usoara romaneasca, muzica usoara straina, cafe concert, piese cu tematica, etc. Desigur, stim sa interpretam si manele, daca situatia o cere, desi trendul acestui gen este in csdere libera…

DETALII GASITI PE SITEUL OFICIAL AL FORMATIEI NOASTRE,

aici www.formatia-antren.ro

Anunțuri

1 comentariu (+add yours?)

  1. formatia ANTREN
    Feb 06, 2012 @ 18:06:02

    http://www.formatia-antren.ro
    disponibilitate pentru nunti in Mioveni, Pitesti, Bucuresti, Valcea, Alexandria, Videle, Campulung Muscel etc

    Răspunde

Lasă un răspuns sau gaseste detalii pe www.formatia-antren.ro

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: